Strategie

Naaldwijk, Westland

Zoekmachine-optimalisatie, iets voor u?

Veel (potentiële) klanten vinden uw bedrijf dankzij de vermelding op een zoekmachine. Daarom is Google ideaal om leads te genereren. Dat kan op twee manieren: door ‘zoekmachinevriendelijk’ te schrijven of door te adverteren in zoekmachines.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) in de praktijk

Hoe vindt uw doelgroep uw site? Dat heeft vooral te maken met het zoekrobot-vriendelijk inrichten van uw site: SEO (Search Engine Optimization) in ons jargon. Uw site moet relevant zijn voor de doelgroep. Hoe? Samen met u bepalen we het antwoord op die vraag. Om vervolgens een plan de campagne te maken om zoekmachines te beïnvloeden. Het plan is de basis voor het aanpassen van uw bestaande site of het creëren van een nieuwe.

Adverteren bij zoekmachines (SEA)

Search Engine Advertising (SEA) is de andere manier om bezoekers naar uw site de dirigeren. U betaalt al naar gelang het aantal clicks. Belangrijk voordeel boven SEO: u heeft de garantie dat uw bedrijf altijd op een vaste plek bij de zoekopdrachten verschijnt. Of het voor u ook interessant is, hangt af van uw markt. Zijn er veel of weinig concurrenten? Die afweging helpt Panorama Studios u graag maken.