Realisatie

Naaldwijk, Westland

De complete realisatie van websites

Panorama Studios ontwikkelt websites. From scratch of aan de hand van een bestaand ontwerp. Ook voor mobiele toepassingen hebben we actuele kennis in huis.

De juiste techniek voor websites

Een website moet onder alle omstandigheden communiceren, ongeacht beeldscherm, resolutie of browser. De vindbaarheid mag geen obstakel zijn voor uw doelgroep. De vormgeving moet in lijn zijn met uw visuele identiteit. Aan gebruiksvriendelijkheid stelt u hoge eisen. En dan telt meer en meer ook de integratie met social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Stuk voor stuk aspecten die Panorama Studios meeneemt bij het bouwen van sites.

Ook mobiele websites bouwen

Panorama Studios optimaliseert uw site ook voor het gebruik op Apple- en Android-platforms. U kunt uw klanten daarop een vergelijkbare ervaring bieden, maar ook nog een stap verder gaan: door Panorama Studios te laten nadenken over de extra functionaliteit die smartphones en tablets bieden. Bijvoorbeeld aan de hand van een aparte site, toegespitst op mobiele devices en inspelend op de vaak andere behoeften van gebruikers onderweg.