Realisatie

Naaldwijk, Westland

Maatwerk in webapplicaties verzekerd bij Panorama Studios

Of het nu gaat om een werkbus, de indeling van uw magazijn of een webapplicatie: het is wel zo efficiënt als die aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Panorama Studios creëert webapplicaties die naadloos passen bij uw bedrijfsvoering.

Ook voor kleinschalige webapplicaties

Bij webapplicaties gaat niet altijd om ‘groot’ en ‘complex’. Integendeel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eenvoudige applicatie, waarmee uw klanten in een beveiligde internetpagina snel hun contactgegevens kunnen updaten? Of om zich via een gepersonaliseerde e-mail aan te melden voor deelname aan uw evenement? Handig voor uw klanten. En veel efficiënter voor uw medewerkers.

Een grote applicatie kan ook eenvoudig zijn

Zeker bij grotere applicaties telt de eenvoud dubbel. De jaarlijkse gegevens van een paar duizend klanten overzichtelijk beheren en archiveren? Dat kan. En wilt u hier vervolgens statistieken uithalen en op basis hiervan uw klanten doelgericht benaderen met online mailings? Ook dat kan. Webapplicaties zijn ook een efficiënt alternatief voor het bijhouden van allerhande informatie in Excel. De mogelijkheden zijn eindeloos. In ieder geval bij Panorama Studios: u kunt klein beginnen en uw webapplicatie stap voor stap uitbouwen.