Realisatie

Naaldwijk, Westland

De system integrators die u in vorm brengen

Panorama Studios realiseert uiteenlopende toepassingen voor e-commerce: applicaties om online te bestellen en af te rekenen. Dat kan een eenvoudige webshop zijn, maar ook websites en webapplicaties met betaalmogelijkheden.

Online betalen

Panorama Studios kan alle projecten voorzien van betaalmogelijkheden. Dit kan via iDeal, maar voor uw internationale klanten ook via Creditcard, Paypal en andere betaalmethoden. De toepassingen zijn uitgebreid. Een betaalmodule kan worden geïntegreerd in een webshop, maar kan ook worden gebruikt voor het voldoen van facturen, een eenmalige inschrijving voor een evenement etc. Met Panorama Studios achter de schermen is eenvoud gewaarborgd.

Meten van e-commerce activiteiten

Het voordeel van zaken doen via internet is dat u alle variabelen kunt meten – en dus tijdig kunt bijsturen. Panorama Studios kan uw e-commerce toepassingen uitbreiden met diverse metingen die inzicht geven in het (bestedings)gedrag van bezoekers. Zo kunt u zich een beeld vormen van de optimalisatie van uw site. En dus van een hogere opbrengst dan u nu al haalt.