Realisatie

Naaldwijk, Westland

Content Management System

Aan het actueel houden van uw website kunt u veel doen. Tenminste: met een gebruiksvriendelijk en compleet content management systeem (CMS), zoals dat van Panorama Studios.

Het alles-in-één-CMS van Panorama Studios

Een website is nóóit af. Continu actualiseren houdt uw site aantrekkelijk voor bezoekers. Maar wat als u niet wilt dat uw medewerkers er een dagtaak bij krijgen? Vragen aanpassingen niet onnodig veel technische kennis? En hoe voorkomt u dat de consistentie van de vormgeving in het gedrang komt? Panorama Studios heeft een CMS ontwikkeld dat aan al uw eisen beantwoordt.

Tien jaar ervaring met het beheer van websites

Het CMS van Panorama Studios is in tien jaar tijd geëvolueerd tot een perfect, gebruiksvriendelijk systeem, speciaal voor het MKB. Het is dus ontstaan vanuit de praktijk. En dat is te merken, op de eerste plaats aan de eenvoud. ‘Vergelijkbare’ systemen zoals Joomla, Drupal en Typo3 zijn ooit ontwikkeld als one-size-fits-all-oplossing – en daardoor heel complex. Met het eigen CMS van Panorama Studios wordt het bijhouden van uw site heel eenvoudig. En ook vanuit het oogpunt van kosten is het aantrekkelijker.