Optimalisatie

Naaldwijk, Westland

Zoekmachine-optimalisatie voor gevorderden met Panorama Studios

Het succes van uw site heeft alles te maken met vindbaarheid. Panorama Studios weet precies hoe u een zoekmachine kunt verleiden om hoger in de rankings te komen.

Eenmalig investeren, lange tijd effect

Continu doorzoeken de robots van zoekmachines internet, op zoek naar relevante websites. Dat gebeurt aan de hand van zogenaamde algoritmen. Door uw website optimaal in te richten voor een zoekrobot, verschijnt u hoger in de resultaten. Dat vraagt een eenmalige investering waar u vervolgens langere tijd rendement van heeft. Panorama Studios kent de tips en trucs om zoekmachines uw site een hogere ranking te geven.

SEO met beleid

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) vraagt echter wel om beleid. Manipuleren van de resultaten kan u duur komen te staan. Dat is juist wat veel gespecialiseerde bureaus voor zoekmachine-optimalisatie doen. Omdat zoekmachines belang hechten aan ‘eerlijke’ resultaten, worden regelmatig de algoritmes aangepast. Panorama Studios maakt geen gebruik van trucjes die maar tijdelijk werken, maar integreert SEO nagenoeg onzichtbaar in de site. Met als resultaat dat u een betere uitgangspositie op internet creĆ«ert dan uw concurrent!