Ontwerp

Naaldwijk, Westland

Optimaliseer uw site voor mobiele toepassingen

Meer en meer gebruiken mensen mobiele devices om gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Ook snel mobiel uw weg vinden? Panorama Studios brengt de mogelijkheden duidelijk in beeld.

Communiceert u al mobiel?

Het gebruik van internet verschuift steeds meer naar mobiele toepassingen. Smartphones en tablets zoals de iPad maken het voor iedereen eenvoudig om overal toegang te hebben tot internet. Maar heeft iedereen dan ook toegang tot úw site? Voor gebruik met Android en iOS-besturingssystemen moet uw site worden geoptimaliseerd. Werk voor de specialisten van Panorama Studios.

Panorama Studios bouwt ook uw mobiele sites

Optimaliseren vraagt de creativiteit om met de beperkingen van een klein scherm om te gaan. De schermgrootte stelt eisen aan de gebruiksvriendelijkheid. Tegelijkertijd kan een mobiele site meer interactieve mogelijkheden bieden. Zeker omdat consumenten een mobiele site vaak raadplegen met een andere behoefte dan een ‘gewone’ website. Uiteindelijk staat het doel altijd voorop: optimale communicatie. In ieder geval bij Panorama Studios!