Panorama Studios

Naaldwijk, Westland

Panorama Studios steunt Ride for the Roses

Op 9 september heeft Panorama Studios zich ingezet voor de Ride for the Roses. Met het initiatief ‘Eerst op de foto’ is op een waardevolle manier bijgedragen aan de Ride for the Roses, zowel voor de organisatie als voor de deelnemers die zich hebben ingezet ten bate van de KWF Kankerbestrijding.

Professioneel op de foto

In samenwerking met Marijniz Fotografie werden teams en individuele deelnemers kosteloos en professioneel gefotografeerd tegen een decor van Ride for the Roses logo’s. Om iedere foto compleet te maken, werden de teams en deelnemers ook nog eens vergezeld door een echte rondemiss.

Voor de ruim 2.000 gefotografeerde deelnemers is deze blijvende herinnering natuurlijk een leuk cadeau, maar ook de organisatie zelf is gebaat bij het initiatief.

Ook na afloop in volle vaart

Doordat de foto’s via internet worden verspreid, zorgen we er samen met alle deelnemers voor dat de online publiciteit voor Ride for the Roses naar een ongekend hoog niveau zal stijgen.

Daarom is iedere gefotografeerde deelnemer verzocht om zijn of haar foto te delen met zoveel mogelijk vrienden en bekenden, waardoor de Ride for the Roses ook na afloop nog in volle vaart blijft.

Alle foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina