Panorama Studios

Naaldwijk, Westland

Panorama Studios laat zijn snor staan in ‘Movember’

Elk jaar, in november, verenigen mannen over de hele wereld zich door trots hun snor (ook wel ‘Mo’ van het Engelse ‘Moustache’) te laten staan. Niet alleen vanwege het groeiende sexappeal, maar voornamelijk met als doel aandacht te vragen voor gezondheidsproblemen van mannen en voor prostaatkanker in het bijzonder. Sinds 2003 brengt Movember and Sons wereldwijd een grote massa mannen in beweging die hun snor laten staan om geld in te zamelen voor dit initiatief. Reden genoeg voor Panorama Studios om de mannen van de jochies te onderscheiden.

Steun de bestrijding van prostaatkanker. Klik hier en doneer

Glad geschoren start

Deelname aan Movember begint op 1 november met een glad geschoren gezicht. De gehele maand november laten de mannen van Panorama Studios hun snor staan en zullen deze netjes verzorgen, terwijl de rest van het gezicht glad blijft. Tijdens deze periode zullen zij zich ook als een ware gentleman gedragen. Mocht u deze maand dus een afspraak met een van onze mannen hebben, schrik dan niet als een look-a-like van Magnum P.I. of Hulk Hogan u de hand schudt.

Seton Kappers en Movember

Ook Seton Kappers uit ’s-Gravenzande steunt Movember. Op 1 november organiseert de meest mannelijke kapper van Nederland, J'roen, daar de aftrap voor Movember in onze regio. Daarom hebben we J'roen uitgenodigd om onze huisbarbier te worden bij de start van Movember en heeft hij woensdag 31 oktober alle mannen bij ons op kantoor op traditionele wijze glad geschoren. U kunt de snorrenstand van Panorama Studios volgen op Facebook.